Бикът на WTI

 Само победителят ще получи уникалната статуетка "World Top Investor"

Всички участници в 7-мото поред състезание ще получат сертификати за учтие.

Ако сте инвеститор, който е увладял изкуството на търговията на финансовите пазари, това, което ви остава е другите да ви забележат. Състезанието WTI предлага именно това - да се отличите от тълпата като докажете, че имате работеща стратегия, способна да генерира добри резултати с реални пари в продължение на поне 1 година. 


Инвеститорите и трейдърите, които са участвали в минали издания на състезанието, знаят какво означава да се съревноваваш с най-добрите. Тези трейдъри могат да правят добри печалби. Престижът и уважението е това, към което те се стремят.

WTI дава възможност за личностно и професионално развитие където и да се намирате. В изданието през 2007-2008, победителят беше от Хонг Конг, през  2009-2010 - от Полша, а през 2014-2015 имахме победител и от България.

"Бикът на WTI" се дава само за доказано добри резултати по реална сметка. Това е причината тя да е толкова ценена. Ако мислиш, че притежаваш това, което е нужно за да станеш първи в света - запиши се за участие. Може да се изнедаш колко много можеш да постигнеш в бъдеще благодарение на това състезание.

Open an account

Compete with the traders and investors from all over the World, to gain the ultimate recognition as World TopInvestor.

Join now